Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg under januari 2010

Av Maria - 4 januari 2010 17:31

Just hemkommen från vetrinären ,där jag har varit med då ett ultraljud togs på tiken som Tyzon parat.Tyvärr vad tiken tom  .Gör ett nytt försök vid nästa löp.Tiken har gått med en kraftig urinvägsinfektion,kan kanske vara orsaken ,vem vet ?

  


Tyzon och Smilla

Av Maria - 3 januari 2010 18:57

Huuuuu...nu har vi det regält kallt här -13 grader och det skulle bli kallare!

Ett nytt år har vi nu gått in i,och en gammal uttjatat fras...vad tiden går!!!Kommer ihåg när vi hade milleniumskifte och all oro den skapade.Vi hade jour på mitt arbete , för ingen visste vad som skulle hända i vår numer datorvärld, men inget hände allt bara tuffade på som vanligt.Och det är nu hela 10 år sedan ...hu!!

Nyårsafton firade maken och jag alldeles  själva,vad bortbjudna till vänner ,men tackade nej.Då erbjöd sig vännerna att komma hit för, dom trodde inte vi ville lämna hundarna. I och för sig lämnar vi inte hundarna en nyårsafton ,men det vad inte orsaken till att vi tackade nej.Vi ville bara vara lite för oss själva,lungt och stilla och fira in det nya året.Och vi hade så mysigt.

Fredag Lördag natt har jag nu jobbar ,så denna helgen har bara försvunnit.Skulle haft middagsgäster här idag ,men de fick avstå då de blivit dåliga i maginfluensa.Så jag släpade med mig maken ut på en långrunda i skogen istället, i -9 grader,men dock vindstilla och en solig härlig eftermiddag.Lite foton blev det som vanligt ,men ingen bra kvalitet inte.Tappade ju mitt linsskydd till kameran redan i sommras ,och har inte köpt något nytt ännu.Så själv göra ,själv ha.Linsen bara immade igen i kylan, så bilderna blev som dom blev.

Nu har vi två arbetsdagar framför oss,och sedan är det helgdag igen,man är allt lite dagvill.Men veckan efter är det slut på helgerna ,för ett tag i alla fall.Nästa gång som man är lite långledig blir ju till påsk.

Ha en trevlig Söndagskväll ni alla.Lite bilder från dagen avslutar dagens inlägg!



Lilla Lovisen smyger i småren !
 
Allmän godisutdelning!
 
Tyzon i blåbärsriset!
 
Lille Boss spanar! 

Mattis !
   
Boss och Mattis! 

Ovido - Quiz & Flashcards