Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Maria - 16 september 2009 07:53

GråterSnorig,snörvlig och halsen känns som ett rivjärn, en förkylning har kommit.Jag avskyr när jag inte mår bra,är ju ett energiknippe som i stort sett alltid är i farten och har saker på gång.Att då gå omkring när huvudet känns som en mindre jordglob,och svettas bara jag rör på mig,det gör mig så irriterad och på dåligt humör.

Skulle ha åkt på ett besök till en vän idag ett besök jag verkligen sett fram emot,och då blir det så här.Men det kommer väl fler tillfällen får vi hoppas.

Jag har anmält mig till handlingen med Gerhard`Oshea.Den är tyvärr samtidigt som jag ska på Mh med Mattis,men jag har mailat till testledaren och bett henne sätta mig på den sista tiden på Mh, så vi får hoppas att det går att besöka båda.Har hört att denna mannen som håller i handligskursen ska vara såååå bra,och sedan att han ser bra ut Flörtgör ju inte saken sämre.Och jag hade så väl behövt en handlingskurs,och sedan att den är just innan utställningen i Växjö,kan det bli bättre??? Då kan man ju praktisera sina nya färdigheter där och se om det gett något resultat (hehehe).

Dagen idag får gå i sakta mak.Den sedvanliga morgonrundan ska jag strax ge mig ut på,och ta med mig en liten fika hade jag tänkt mig.Om nu jag inte orkar gå så långt,kan jag gå ner på något av alla de fält som finns i närheten så kan hundarna motionera sig lite själva idag.

Måste bara berätta. Igår kväll fick jag med mig maken på kvällsrundan,han skulle titta på en bit mark han är intresserad av att köpa.Och då springer Tyzon honom i knävecken så han faller som en kägla.Med näsan i mossan försöker han krypa fram till Tyzon och dra honom i örat.Egentligen inget att skratta åt men det såg så himla roligt ut,men tyckte nog inte maken.För han slet upp en skada han har i sin vänstra axel ett ledband,så hans humör vad inte på topp.Han tågade hemåt sur som tusan medans jag och hundarna gick vidare,tyckte han borde vara själv ett tag för han vad inte glad.Och det vad nog tur ,för hu vad jag skrattade efter maken vad utom synhåll,för det såg så roligt ut där han låg i mossan med näsan nedåt.Skadeglad???  ,jag??? näe!!!. Men Tyzon hade nog varit väldigt billig om någon passerat i det ögonblicket. Ja dessa goa hundar!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards