Lite om livet på Ellebäckens !

Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Det härliga vädret håller i sig!!!!

Av Maria - 21 september 2009 07:12

Ja, en annan skulle ju ha jobbat i helgen ,men lite sent påtänkt kom jag på att ta ledigt då jag har många plustimmar att ut.Och jag fick tag  i en vikarie som mer än gärna jobbade,så ett tack till dig!!

Här har det varit full rulle hela helgen,som det alltid är hos oss.Jag känner mig pigg igen (tack och lov),men nu har lilla sonen drabbats.Hans flickvän har varit här hela helgen,så hon har säkert blivit smittat även hon.

I Lördags morse vad maken ute och jagade ,inget rådjur miste livet denna gången heller.Jag vad i trädgården hela Lördagen och kantklippte och rensade upp allt som tyvärr redan börjat att vissna.På Lördagkvällen fick vi ett lite hastigt påkommet grillbesök av Carina och Boris.Som vanligt hade dom ett gäng goa Eklövare med sig,denna gången Siri , Ewa , och Ella! Mina 2 hanar blev nog allt lite förälskade i Siri,men vem blir inte det hon är en så härlig hund.Kyssja det är dom alla ,men det är något visst med Siri!

Söndagen tillbringade jag tyvärr får jag säga( i det fina vädret )  på vårt företag och pysslade med bokföring och diverse andra kontors göromål.Hade som vanligt samlat på mig en hög,Oskyldig men det har varit så vackert väder så man vill inte sitta inne och jobba.Men som dom säger.  Själv göra ,själv ha.  Ja,ja nu är det lungt på den fronten ett tag i alla fall.Väl hemkommen så får vi besök igen.Denna gången vårt lilla barnbarn Anthony och mamma Kae.Så fram med grytorna fixa middag och sedan barnbus så det stod härligt till om detSkrattande.

Det är många som kommenterat mina hundbäddar.Så jag vad nere i min lilla djuraffär och köpte ytterligar 2 dynor i Lördags.Den ena ville svägerska ha till sin Golden  och den andra köpte jag till en annan hundvän.Tyvärr så finns det inga av de stora dynorna kvar.Affären vad tvungen att köpa ett "set" som bestod av 2 dynor av varje storlek.Men dom skulle kolla om dom kunde få köpa in några av de stora dynorna om det nu är ännu någon som vill ha. (Dynfortsätttning följer )Dom är såååå himla härliga och hundarna bara älskar dom och kan man då hjälpa någon annan som vill ha en dyna ,så gör jag det mer än gärna.....What are friends for.....Tungan ute

Ha nu en riktigt härlig sensommardag go vänner för det tänker i alla fall jag ha!!!!!!!!!!!!!!

 
 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

21 september 2009 09:15

En del har det bra att kunna ta ut lite extra ledighet:)
Och vädret har ju varit helt toppen så du tog verkligen ut ledighet på rätt helg.
Synd att inte gubben fick något bättre lycka nästa gång.

Ha det så gott och sköt om dig, kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

21 september 2009 19:48

Vi har också haft en solig och skön helg med besök hela helgen. Grillen hat fått jobba ordentligt och det har varit mat och fika i långa banor.
Tråkigt att du fick tillbringa din lediga dag med att göra ett annat jobb, nu när vädret var så vackert.
Visst är Siri en speciell hund och härlig hund (tik), men både du och jag är väl lite partiska i hennes fall. Hon är ju en Ekoxe och du har haft henne som foderhund en period.
Ha det gott. Kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ruth

Ruth

21 september 2009 20:31

Även om man är ledig så blir man inte ledig, men nu är bokföringen avklarat så har du inte det hängande över dig, inget ont utan att det har något gott med sig. Roligt att du fick ett oväntat besök av flera Eklövare, du hade väl Gevalia hemma ?
Måndagskramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Emelie

Emelie

21 september 2009 22:25

Mycke hundgöra på gång läste jag på din hemsida! Skönt att flunsan gett sig så att du kan köra för fullt igen, för det verkar du ju göra! Härligt med vänner grillat och berner! Ni njuter för fullt av livets goda! Gott!
Kram från oss!

http://finarossinas.bloggagratis.se

 
gerty

gerty

22 september 2009 17:54

Det är trevligt när det kommer hundfolk på besök, då blir det mycke prat

http://prilyckans.bloggplatsen.se

 
Boris & Carina

Boris & Carina

23 september 2009 10:39

Solen lyser på oss även idag... Vi tackar för en kort men trevlig stund i lördags, god mat och givande samtal.
Ja visst förstår vi att Siri är speciell för er när hon bodde hos er några veckor och vi tackar för hjälpen. Man fäster sej snabbt vid en hund, men för oss är alla hundar speciella. Var och en på sitt vis. Hur en hund är till sätt och lynne vet man ju bara om man träffat den.... eller?

Soliga hälsningar från oss alla

http://www.eklovenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 oktober 2013 19:45

Varit och ultraludat Ambra idag,inga valpar,tredje gången hon går tom,och vi har använt olika hanar. Så idag kändes det som att den sista lilla gnistan slocknade. Vi har haft sådan otur med tikar vi köpt in,nu är ju i och för sig Ambra efter Tyzon vå...

Av Maria - 27 februari 2013 20:16

Blev upplyst att en valpspekulant att min hemsida uppdaterades senast 2011, och bloggen i höstas.Riktigt dåligt är det,men hemsidan om ska jag vara ärlig och säga, har jag glömt bort hur man uppdaterar.En ny hemsida kommer att komma igång så småningo...

Av Maria - 1 oktober 2012 09:27

Hösten är nog min årstid,med alla dessa färger i naturen. Ja... eller kanske vintern,några minusgrader och och vit fin snö.Eller våren,när allt vaknar till liv igen,och det är sådär ljusgrönt ute. Eller kanske sommaren,med dessa ljumna,ljusa kvällar....

Av Maria - 3 september 2012 09:01

Vi har en lite grupp på Facebook som heter Sennenfolket i Blekinge.Har man lust att hitta på något,så lägger man upp en länk där.Nu vad det Lena på Clangulas kennel i Jämjö,som bjöd in till träff vid Färskesjön i Lördags. Så roligt vad det, att det v...

Av Maria - 24 augusti 2012 11:08

Blev så glad igår kväll när jag kollade min mail,och hade fått en hälsning från Ammie med familj.Ammie vad den vildaste av valparna,och fick namnet Maya Piraya här hemma  . Något som hon fortfarande verkar leva upp till.Tog mig friheten och kopiera e...

Ovido - Quiz & Flashcards