Lite om livet på Ellebäckens !

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Dagen efter!!!

Av Maria - 14 september 2009 07:12

Skulle nog ha skrivit inlägget om Sofiero idag istället nu när jag har hunnit smälta dagen.Jag vet att Jens Ramsing är en bra och hård domare.Även en Beneruppfödare med fina välmeriterade hundar.Och visst är det så att domaren dömer och det ska man bara acceptera och gå vidare.Vill man inte ha en domares åsikt ska man inte ställa ut sin hund.SkämsVisst vet jag allt detta,men igår kändes det bara så hårt.Trodde inte att jag skulle reagera så ,för jag har alltid sagt att jag tar det här med utställningar med en nypa salt.För som sagts så många gånger ,så är det en smaksak hur en domare dömer.Ena dagen en etta och nästa en trea.Så sant så sant.Och igår vad det nog inte bara jag som vad besviken.För ringsekreteraren gick runt med en hel packe av kritiker som inte folk hämtat eller ens kanske ville ha.

Det bevisar bara att jag kanske tycker det är lite roligt i alla fall när det går bra.SkämsHar ju sagt innan att det spelar ingen roll .Du har samma hund med dig hem och det är bara en persons åsikt man har fått just den utställningsdagen..En erfarehet rikare har jag blivit i alla fall!!

Och det är nästan så att jag skäms lite över mitt inlägg igår,ja det gör jag faktiskt.


Så nog om detta !Idag ska vi ta en härlig skogspromenad jag och mina hundar.Tydligen ska svamparna tittat upp nu efter allt regnande som varit här ett tag.Lite fortsatt höststädning av hus och trädgård står även det på dagens schema..Ska även ta och anmäla Tyzon och Lovis till Växjö och till en liten trevlig inoff som går av stapeln den 25 Oktober här strax bredvid där vi bor.Blekingemästaren i Bräkne-Hoby. Mattis ska på mentalbeskrivning den 17 eller den 18 Oktober jag har fått lite olika datum,men det löser sig när det börjar att närma sig.Lite tråkigt är det allt,för samma datum är det en handlerkurs som jag så gärna vill gå på och sååå väl skulle behöva.Så jag får ta och kolla upp Mattis datum så att jag vet.

En trevlig härlig höstdag önskar jag er alla.

Och.........vi glömmer gårdagens inlägg det vad inget bra inläggSkäms

 
 
Jennie

Jennie

14 september 2009 07:57

Godmorgon!

Hoppas det känns bättre idag. Trodde nog allt att du tyckte det var roligt med utställningar. Man vet aldrig hur man reagerar, nästa gång kan det vara på ett annat sätt. Kanske förstår du nu varför jag velade fram och tillbaka om jag skulle ställa Dizel eller inte, en negativ kritik är aldrig rolig, men som sagt: alla tycker vi olika, så även med domare. Huvudsaken är att vi inte glömmer att vi har den bästa hunden med oss hem iaf. Nog om detta....redan glömt? Hoppas ni får en skön dag i skogen.

Kram kram Jennie

http://www.hooked-on-a-feeling.bloggagratis.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

14 september 2009 09:01

Ja det är inte lätt alla gånger med dessa tävlingar. Men som sagt det skiljer sig mycket. Jag har varit där hundar har fått allt som går att få, men på nästa har de knappt kommit till toppen. Men själv tycker jag att det är bra för då har alla en ärlig chans att vinna.
Själv är jag lite ledsen att jag inte hann att anmäla mig dit för det hade varit jätte roligt att få gå för honom. eftersom jag har hört så mycket bra om denna domare.
Men det kommer ett Växjö så spotta i näven :)
Ha en underbar skogspromenad och hoppas du hittar lite svamp.
Ha det gott, kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

14 september 2009 09:30

God förmiddag.
Alla inlägg kan inte vara glada och glättiga, man skriver för dagen och det som känns inuti kroppen just då, att ens indre inte kändes så bra, vad då. Var man besviken så var man, och det har man rätt till att vara och skriver sina tankar i dagboken. Oftast så känns det rätt bra när man har fått sova på saken, och i dag så mår du bättre och ser framåt med tillförsikt. Livet rullar på.Ha en fin och bra dag.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

14 september 2009 15:13

Jag tycker inte du ska skämmas över att du sätter dina känslor på pränt. Varför ska du det? Är man besviken så är man. Det finns väl ingen som är glad jämt. Och det är ju alltid bättre att vara ärlig än ge sken av att man inte bryr sig.
Handler kursen är bägge dagarna och inte en dag. Det är uppdelat i två grupper, en på fm. och em. grupp. Vi är ett glatt gäng som anmält dit, för det är ju aldrig för sent att lära lite nytt.
Jag har ett gäng hundar som ska anmälas till Wäxjö, så det är ju inte fel att få lite tips om hur de ska visas på bästa sätt.
Lycka till på svampjakten.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 oktober 2013 19:45

Varit och ultraludat Ambra idag,inga valpar,tredje gången hon går tom,och vi har använt olika hanar. Så idag kändes det som att den sista lilla gnistan slocknade. Vi har haft sådan otur med tikar vi köpt in,nu är ju i och för sig Ambra efter Tyzon vå...

Av Maria - 27 februari 2013 20:16

Blev upplyst att en valpspekulant att min hemsida uppdaterades senast 2011, och bloggen i höstas.Riktigt dåligt är det,men hemsidan om ska jag vara ärlig och säga, har jag glömt bort hur man uppdaterar.En ny hemsida kommer att komma igång så småningo...

Av Maria - 1 oktober 2012 09:27

Hösten är nog min årstid,med alla dessa färger i naturen. Ja... eller kanske vintern,några minusgrader och och vit fin snö.Eller våren,när allt vaknar till liv igen,och det är sådär ljusgrönt ute. Eller kanske sommaren,med dessa ljumna,ljusa kvällar....

Av Maria - 3 september 2012 09:01

Vi har en lite grupp på Facebook som heter Sennenfolket i Blekinge.Har man lust att hitta på något,så lägger man upp en länk där.Nu vad det Lena på Clangulas kennel i Jämjö,som bjöd in till träff vid Färskesjön i Lördags. Så roligt vad det, att det v...

Av Maria - 24 augusti 2012 11:08

Blev så glad igår kväll när jag kollade min mail,och hade fått en hälsning från Ammie med familj.Ammie vad den vildaste av valparna,och fick namnet Maya Piraya här hemma  . Något som hon fortfarande verkar leva upp till.Tog mig friheten och kopiera e...

Ovido - Quiz & Flashcards