Lite om livet på Ellebäckens !

Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Åter en solig dag!!!

Av Maria - 11 september 2009 07:50

Detta är helt fantastiskt,solen lyser och det är i stort sett ljummet ute och klockan är bara snart 8,00.Cool

Nu i helgen ska maken och sonen fiska kräftor igen.Det är nu sista gången för i år.Dom har fiskat 3 helger nu,så det finna ett antal kokta kräftor i frysen.Dom ska ätas en dag då dottern och hennes make kan komma.Min man och barnen är tokiga i kräftor.Dom sörplar och suger så det står härligt till om det.Själv håller jag mig till räkor.

Söndagen ska vi, som sagts tidigare till Sofiero, jag och Tyzon.Får hoppas på bra väder,tittade på fyrans väder igår och det såg skapligt ut,bara det inte regnar så är allt väder bra väder.

Blev inget tandläkarbesök igårRynkar på näsanmin tandläkare har semester.Så det är bara att härda ut tills på måndag och ta lite tabletter för att hålla smärtan stången.

Läser i lite andras bloggar att det är några som har sjuka hundar.Vill skänka er en speciell tanke och styrekramarFlört.

Aldrig roligt med sjuka hundar,och när man sedan svävar i ovisshet vad som orsakat sjukdomen eller smärtan,det är jobbigt och tär på ens krafter.Så jag håller alla tummar,tår och tassar att det ska lösa sig till det bästa för er och era hundarGlad.

Lite hundbad står på dagens meny,och kanske ett besök av en god vän.Vi får se vad som händer!!!

Önskar alla er vänner,bekanta och bloggläsare en riktigt Trevlig HelgCool

 
 
Ruth

Ruth

11 september 2009 10:06

Solen bryter fram här också i dag efter en kylig natt 4* så nu går det raskt mot dom första frostnätterna. Bada mina hundar skulle jag också gjort, inget roligt göra men ett måste. Håller tummarna att det går bra på utställningen i helgen.
Ha en bra dag / kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

11 september 2009 10:09

Det finns nog inget värre än sjuka barn och djur, samt att gå i ovisshet om vad det är för sjukdom mm. Jag känner verkligen med dem som drabbas.
Och att gå omkring med tandvärk är ju pest och pina det också. Inget vidare att behöva äta smärtstillande i flera dagar.
Kräftorna får stanna i sjön för min del.
Jag hoppas ni ska få bra väder på söndag och att ni ska kunna åka hem nöjda och glada över resultatet.
Lycka till, jag håller tummarna för er.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Bernwikarna

Bernwikarna

11 september 2009 11:19

Hej!
Vill önska er lycka till på Sofiero. Han ser bra ut killen.
Fina kort på honom. Kram Lena o gänget

http://www.bernwiks.se

 
Emelie

Emelie

11 september 2009 17:44

Såååå fin Tyzon!! Klart att det går strålande i Sofiero, vi håller tummarna ;-)! Och tack för dina tankar och tumhållningar! Känns som att det ska ordna sig den här gången, men man vågar knappt skriva det...fast nu gjorde jag det!
Kram och lycka till och jag surplar gärna på kräftor mmmm fast vi har inga...kommer kanske förbi när det är dags hos er ;-)! Emelie

http://finarossinas.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

11 september 2009 19:42

Hej igen..
Du är för rolig, har skrivit i ett inlägg från den 30/5-08, men svarar dig här. Får se hur långt jag hinner med min hjälp, just nu så skriver jag funktions förklarningarna för bloggplatsen, får smida medan järnet är varmt hehe annars så ledsnar jag innan det är klart. Har även fått flera förfrågningar på mail, så nu skulle jag kunna ha ett heltidsjobb. Återkommer till dig längre fram.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ruth

11 september 2009 21:19

Tossa där hehehe, har svarat dig på min blogg..

 
Ingen bild

Ruth

11 september 2009 23:56

Du har så rätt, förlåt, tog för givet att det var du, har bara dig som bloggvän med det namnet, klickade därför inte på länken, tänk så fel det blev.
God natt kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 oktober 2013 19:45

Varit och ultraludat Ambra idag,inga valpar,tredje gången hon går tom,och vi har använt olika hanar. Så idag kändes det som att den sista lilla gnistan slocknade. Vi har haft sådan otur med tikar vi köpt in,nu är ju i och för sig Ambra efter Tyzon vå...

Av Maria - 27 februari 2013 20:16

Blev upplyst att en valpspekulant att min hemsida uppdaterades senast 2011, och bloggen i höstas.Riktigt dåligt är det,men hemsidan om ska jag vara ärlig och säga, har jag glömt bort hur man uppdaterar.En ny hemsida kommer att komma igång så småningo...

Av Maria - 1 oktober 2012 09:27

Hösten är nog min årstid,med alla dessa färger i naturen. Ja... eller kanske vintern,några minusgrader och och vit fin snö.Eller våren,när allt vaknar till liv igen,och det är sådär ljusgrönt ute. Eller kanske sommaren,med dessa ljumna,ljusa kvällar....

Av Maria - 3 september 2012 09:01

Vi har en lite grupp på Facebook som heter Sennenfolket i Blekinge.Har man lust att hitta på något,så lägger man upp en länk där.Nu vad det Lena på Clangulas kennel i Jämjö,som bjöd in till träff vid Färskesjön i Lördags. Så roligt vad det, att det v...

Av Maria - 24 augusti 2012 11:08

Blev så glad igår kväll när jag kollade min mail,och hade fått en hälsning från Ammie med familj.Ammie vad den vildaste av valparna,och fick namnet Maya Piraya här hemma  . Något som hon fortfarande verkar leva upp till.Tog mig friheten och kopiera e...

Ovido - Quiz & Flashcards