Lite om livet på Ellebäckens !

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Är detta sommar????

Av Maria - 31 maj 2010 08:46

Ynka 10 grader varmt ,och nordliga vindar regn, gör att det känns som en ruggig höstdag idag.Inte kan man tro att det är 1 Juni i morgon inte   

Har ju jobbat denna helgen,så den har försvunnit i ett nafs. Jag sover inte  så många timmar när jag jobbar,så man är lite seg och underlig i huvudet av lite för lite sömn  .Igår vad det Morsdag och jag fick en jättefin solstol av stora sonen,ska åka och köpa mig en till så att vi har två.

I Fredags fick jag ett sms, att en av de tikar som Tyzon är tänkt att para,löper nu.Så det blir lite dambesök framöver  .Det är ett par stycken som har frågat om att få låna Tyzon,och det är helt ok.Ska bli spännade att få bli "farmor".Angående Tyzon och hans Borelia är han frisk och kry och gamla vanliga goa Tyzon igen.Tror att han har gått och burit på Borelia länge.Mattis fick ju även han Borelia, och dom kanske blev drabbade samtidigt,vad vet jag.

Annars lunkar allt på i stilla mak här hos oss,och skönt är det .Hade eventuellt tänkt att åka till Göteborg och Tvåker på utställningarna där.Men jag hoppar över dom i år.Lovis och Tyzon kommer förmodligen att vara avfällda då,så vi siktar in oss på Ängelholm med Flisan, och sedan Sofiero och Växjö. Men vilka som anmäls dit har jag inte bestämt ännu,det är gott om tid.

Ha en bra vecka ni alla.Här nere hos oss, ska enligt metrologerna sommaren komma på Onsdag,hoppas att de har rätt för en gång skull.  

 
 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

31 maj 2010 11:10

Ja denna sommar kan man verkligen undra vad den tog vägen. denna årstid ska man inte behöva frysa.

Kul att Tyson kanske ska bli pappa håller tummarna:)
Sitter också och fundera lite på vilka utställningar man skall gå på men än Jönköping. men man får se hur hundarna se ut fram över:)

Ha en bra måndag kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Inger Johansson

Inger Johansson

1 juni 2010 15:21

Skönt att höra att Tyzon är pigg igen! Det inger hopp även för oss drabbade. F---de fästingar!!!
Inte ofta jag är arg på ett levande väsen men dom här småkrypen dödar jag mer än gärna. Ha nu en bra vecka och hälsa Tyzon från Villepojken o tacka för hälsningen!
Skogsfolk o fä från Öljehult!

http://www.orville-poppe.se

 
Lena

Lena

1 juni 2010 15:40

Här kan vi inte klaga. 31 grader i solen :) Helt underbart. Har borstat Foppa idag. Fäller som bara den. Hoppas att ni oxå får värme snart.
Kraaaaam och en extra till Flisan // Bernwikarna

http://www.bernwiks.se

 
Marianne

Marianne

1 juni 2010 21:22

Inte utan man är trött på detta skitväder. kallt och ruggigt. Kul att Tyzon ska få dambesök, då håller vi tummarna för ett bra resultat. Jag har inte planerat klart efter Jönköping. Men minst ett par tre stycken utställningar till lär det bli. Numer så slipper jag ju springa själv :)
ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Agneta

Agneta

1 juni 2010 21:27

Hej Maria!
Jag blir jätte "sjuk" när jag ser din bild på bernersennenvalpen. Hade själv en liten "Inka" i nästan 13 år. Underbara år. Har en bild på henne på min hemsida.
Du har en trevlig blogg och jag kommer att titta in och följa livet med dig och hundarna.
Agneta

http://www.agnetas-hemsida.se

 
Agneta

Agneta

1 juni 2010 22:26

Hej igen Maria!
Ja ibland undrar man hur man hamnar på en sida. Musen far fram som en "skållad råtta". Man klickar hit och dit. Jag var inne på Bengts blogg och sen Ruth och ja som kom jag till din sida.
Tack för att du tittade in hos mig och skrev i min gästbok. Alltid trevligt med besök.
Agneta

http://www.agnetas-hemsida.se

 
Anette

Anette

2 juni 2010 00:33

Hej håller med dej, inte blir det många timmars sömn när man som vi jobbar natt, det får man ta igen vid annat tillfälle.
Kul med dambesök, lycka till , Båda mina tikar är friröntgade!
ha det bra
Anette

http://www.monowi.se

 
Pernilla, Akira och Sweety

Pernilla, Akira och Sweety

2 juni 2010 15:39

tråkigt att det inte blir gbg eller tvååker för er.. men ni har ju några dagar på er att ev ändra er gällande tvååker.. ;) hade varit kul att se er där!

http://www.akiraqueen.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 oktober 2013 19:45

Varit och ultraludat Ambra idag,inga valpar,tredje gången hon går tom,och vi har använt olika hanar. Så idag kändes det som att den sista lilla gnistan slocknade. Vi har haft sådan otur med tikar vi köpt in,nu är ju i och för sig Ambra efter Tyzon vå...

Av Maria - 27 februari 2013 20:16

Blev upplyst att en valpspekulant att min hemsida uppdaterades senast 2011, och bloggen i höstas.Riktigt dåligt är det,men hemsidan om ska jag vara ärlig och säga, har jag glömt bort hur man uppdaterar.En ny hemsida kommer att komma igång så småningo...

Av Maria - 1 oktober 2012 09:27

Hösten är nog min årstid,med alla dessa färger i naturen. Ja... eller kanske vintern,några minusgrader och och vit fin snö.Eller våren,när allt vaknar till liv igen,och det är sådär ljusgrönt ute. Eller kanske sommaren,med dessa ljumna,ljusa kvällar....

Av Maria - 3 september 2012 09:01

Vi har en lite grupp på Facebook som heter Sennenfolket i Blekinge.Har man lust att hitta på något,så lägger man upp en länk där.Nu vad det Lena på Clangulas kennel i Jämjö,som bjöd in till träff vid Färskesjön i Lördags. Så roligt vad det, att det v...

Av Maria - 24 augusti 2012 11:08

Blev så glad igår kväll när jag kollade min mail,och hade fått en hälsning från Ammie med familj.Ammie vad den vildaste av valparna,och fick namnet Maya Piraya här hemma  . Något som hon fortfarande verkar leva upp till.Tog mig friheten och kopiera e...

Ovido - Quiz & Flashcards