Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Maria - 17 maj 2010 08:08

Måndag, och jag känner mig allt lite sliten av en hektisk långhelg.Massor av aktiviteter har det varit ,och en del tråkiga personliga saker har den också innehållet.

Igår vad vi i Nybro på utställning ,med Flisan och Lovis

Flisan slutade 4:a  med en fin kritik.


Snart 5 månaders tik med bra huvud och uttryck.Skulle önska något kraftigare nosparti.Bra hals,något fransk skuldra.Tillräcklig kropp för sin ålder.Tillräckliga vinklar bak,för dagen något bakhög som framförallt syns i rörelser.Rör sig ok för sin ålder.Trevligt temperament.

   


Lovis 1:2 Hp Btkl 2:a 

2 1/2 årig tik med feminint huvud och uttryck.Välansatta öron,välanlagd skuldra och överarm.Bra hals.Bra djup och bröstkorg.Bra längd på rygg och länd.Välvinkladt bakställ.Bra päls och tecken.Trevligt temperament.


Denna bilden tycker jag är för härlig,där Lovis räcker tungan åt domaren  
     
 

Till helgen är det utställning i Hässleholm,Tyzon skulle ställas där men han ju som sagt vad Borelia.Han mår så mycket bättre nu.Han har ju inte visat några direkta symtom förutom att han varit lite konstig i sitt humör.Men det har jag satt i samband med spök/slyngelålder och massor av löptikar i området.Men nu märker man att det har berott på hans Borelia.  Känns lite fel att jag mentalbeskrev Tyzon ,jag visste ju inte då att han hade Borelia,så hans resultat är honom inte riktigt rättvist.

Även jag har missat att anmäla till Jönköping.Anmälningstiden gick ut redan den 3 Maj,lite tidigt kan man tycka.Men,men det är många fler med mig som missat anmäla,lite tråkigt men det går fler tåg.Just nu vill jag bara se till att Tyzon blir fri sin Borelia,innan jag börjar leta efter utställningar.I och med att både Böda och Ronneby faller bort ,blir det inte så många i närheten att välja på.Det får bli lite inoffar detta året och kanske Göteborg ,Ängelholm eller Sofiero???Och i Växjö har jag planerat att ställa i alla fall Flisan,så vi får ett officiellt resultat på henne i år,vi får se vad som händer och sker.

Passar på att gratulera er alla som ställde i Nybro igår.Det blev både  Big 2:a ,Bis 2:a Bis 4:a,för våra Berners GRATTIS   .

Jag önskar er alla en trevlig vecka.  

Glömde ju,tack för fina foton Inka!!!

Ovido - Quiz & Flashcards