Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Maria - 6 maj 2010 08:11

Just nu skulle jag önska att veckan innehöll 10 veckodagar a 40 timmar per dygn! Maj månad är knölfull av diverse olika aktiviteter ,och en hel massa måsten som tyvärr inte går att prioritera bort.Vädret är kallt och ruggigt,och det kanske är bra för mig i alla fall ,då det är många inomhus aktiviteter som måste klaras av.

Igår eftermiddag/kväll hade vi trevligt besök av två Sennenvänner.Tre vackra nytrimmade hundar lämnade de efter sig .Vardagstrimmning i all ära,men när det drar ihop sig till utställningssäsong,tar jag mer än gärna emot lite hjälp med friseringen. Jag tackar sååå mycket för hjälpen   

Ikväll är det dags för näst sista gången på Bruks för Flisan och mig.Riktigt tråkigt att det snart är slut,då vi är ett härligt gäng som jag kommer att sakna.

Till helgen ska Tyzon och jag gå på mentalbeskrivning,mentalbeskrivare är Roland Sjösten.Ska bli spännande att se hur Tyzon tar sig igenom det.

Nästa vecka är det utställningspremiär på Torsdag i Åseda,alla tre hundarna ska ställas ,så det blir till att "ranta runt i ringen" ,så att säga.

Torsdagskvällen är det avslutning med färdighetsprov för Flisan och mig,får se hur det går!

Fredagen fyller maken år,så då väntas det gäster och lite kalas.

Söndagen ska vi till Nybro på utställning igen,även där är alla tre hundarna anmälda.Många Berners vad det anmälda till Nybro ,18 st varav 9 valpar roligt !!!

22 maj så är det då dags för årets första officiella utställning i Hässleholm.Där blir det avsevärt lugnare, då endast Tyzon är anmäld dit.

Vad och hämtade hem min husbil igårkväll från verkstaden, där den varit på service och för ett byte av kamrem,mm.Så nu är även den fit for fight.Nu ska jag bara packa in det som ska vara i den .Får ta mig en sväng uppe på vinden och se vad jag har sparat för "bra att ha grejer" där.Ska nog finnas så det räcker att fylla både en och två husbilar,kan jag tro.

Passar på att önska er alla bloggläsare och vänner en riktigt trevlig helg.  

Ovido - Quiz & Flashcards