Lite om livet på Ellebäckens !

Direktlänk till inlägg 14 maj 2010

Utställningspremiär och kursavslutning

Av Maria - 14 maj 2010 08:56

Igår vad vi i Åseda på utställning med Flisan och Lovis.

Lovis 1:2 Hp öppenklass

En feminin söt tik, som visar sig lycklig,glad och sprallig.Vilket förstör hennes chanser att se perfekt ut.Skulle föredra lite mera utvecklad front.Utmärkt kropp,bra vinklar,utmärkt päls.Tack vare sin glädje får hon Hp.

Flisan 2.a Hp valp 4-6 mån

Söt tik med bra proportioner,god könsprägel.Bra kroppsutveckling,regäla ben.Rör sig med bra steg. Ser mycket lovande ut.

Jag är så nöjd. Lovisen hon är min lilla clown i utställningsringarna och Flisan skötte sig så bra.  

Passar på att säga Grattis till Joy och hennes små söta valpar, som blev Bir och Bim valpar.Grattis även till Gunilla på Hundsmåla som blev Bir med sin söta tik och till Jenny och  Dizel som blev Bim.  

Vi ses ju på Söndag igen och "kamperar" vidare !!!

Vi körde hem tidigt för att Flisan och jag hade ju avslutning på Bruks,så vi såg inte hur det gick i Bis-finalerna.


Så till vår avslutning på Bruks då,den vad ju tack och lov inte förrän kl 18,30 så Flisan hann och ta igen sig ett antal timmar.

Vi gjorde ett färdighetsprov som gick helt lysande,hon är så duktig men lilla Flisa.Man kan inte bli annat än imponerad över hennes (och mitt???) resultat.Hon är dock bara en snart 5 månaders valp och mycket yngre än sina kurskompisar.Hennes resultat nedan,bilden är klickbar för förstoring

  

Detta ingick i "provet". Sedan kan hon kommandona Ligg,Sitt, Stanna,och att förstå ordet Nej !!

Kvarsittande klarar hon, men det är det att hon lägger sig ner istället för att sitter spelar igen roll.Men dom vad "hårda" våra ledare, säger man sitt ska man sitta inte ligga. Ja ja spelar mig ingen roll alls.

Att vara uppbunden vid en stolpe en bit ifrån matte är inte kul inte .Flisan hon piper och gnäller småstunder, för att sedan koppla av igen.

Men visst blir man imponerad av hennes resultat.Jisses vad jag skryter idag !!

Idag fyller maken min år GRATTIS  ,så kalas står på kvällens schema.Vi hade tänkt att grilla,men det blir smörgåstårta istället,så är man inte så väderberoende.

På Söndag är det dags att äntra utställningsringarna igen i Nybro. Som jag sagt innan är det hela 18 Berners anmälda varav 9 av dessa är valpar. Lovis och Flisan ska med igen,vi får väl se hur det går.Stora sonen är hundvakt åt Tyzon och lilla Lexi,och ingen annan aktivitet är det den dagen .Så lite lugnare blir det väl då, så man kan passa på att umgås med lite trevliga Bernervänner .

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!!! Och ber till "honom däruppe", om lite vackert väder tack !!  

 
 
Lena o Foppa

Lena o Foppa

14 maj 2010 10:03

GRATTIS GRATTIS till fiiiiina placeringar. Och till Flisans o ditt fina resultat på bruks inte illa. Bra jobbat. Kraaaaaam från oss på Bernwiks :):)

http://www.bernwiks.se

 
Emelie

Emelie

14 maj 2010 17:30

Många Grattis till er idag! Både för hundars fina bedrifter i ringar och på kurs och till gubben som fyller år! GRATTIS och lycka till i Nybro! Kram

http://finarossinas.bloggplatsen.se

 
Tina , Tea och Sascha

Tina , Tea och Sascha

14 maj 2010 18:05

Grattis till framgångarna i ringen och på lydnadsplanen ! Det var ju en bra början på säsongen, bara synd att inte jag kan träffa Tyzon nästa vecka. Men huvudsaken att han blir frisk och pigg igen, och du och jag ses ju :D !

http://www.bernertea.webs.com

 
Marianne

Marianne

14 maj 2010 23:02

Grattis till fina resultat både på lydnad och i utställningsringen, kul med två HP.
Då ses vi på söndag om inget oförutsett inträffar.
Ha det gott. kram
PS. Grattis till Mats på hans födelsedag DS

http://www.ekoxenskennel.se

 
Anette

Anette

15 maj 2010 00:49

Grattis till bra plecering i ringen och till ett bra avslutning på Flisans kurs, och lycka till på nästa utställning.
och ett grattis även till din make.

Ha en bra helg
Anette

http://www.monowi.se

 
Lotta & Gossarna

Lotta & Gossarna

15 maj 2010 13:14

Grattis! Vilka fina ord domaren skrev om Flisan. Synd att jag inte visste att Joy var där med sina valpar, för då skulle jag ha följt med syrran dit. Jag har ju köpt mina vovvar av Joy. Lycka till i Nybro!
Ha det gott!

http://bernergossar.dinstudio.se

 
Ruth

Ruth

15 maj 2010 16:49

Instämmer med övriga: GRATTIS till resultat både i ringen och på kursen, duktigt gjort. Hoppas det går bra även i morgon.
Lycka till !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Jennie

Jennie

15 maj 2010 20:48

Lycka till imorgon i Nybro!!!

//Jennie

http://www.hooked-on-a-feeling.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 oktober 2013 19:45

Varit och ultraludat Ambra idag,inga valpar,tredje gången hon går tom,och vi har använt olika hanar. Så idag kändes det som att den sista lilla gnistan slocknade. Vi har haft sådan otur med tikar vi köpt in,nu är ju i och för sig Ambra efter Tyzon vå...

Av Maria - 27 februari 2013 20:16

Blev upplyst att en valpspekulant att min hemsida uppdaterades senast 2011, och bloggen i höstas.Riktigt dåligt är det,men hemsidan om ska jag vara ärlig och säga, har jag glömt bort hur man uppdaterar.En ny hemsida kommer att komma igång så småningo...

Av Maria - 1 oktober 2012 09:27

Hösten är nog min årstid,med alla dessa färger i naturen. Ja... eller kanske vintern,några minusgrader och och vit fin snö.Eller våren,när allt vaknar till liv igen,och det är sådär ljusgrönt ute. Eller kanske sommaren,med dessa ljumna,ljusa kvällar....

Av Maria - 3 september 2012 09:01

Vi har en lite grupp på Facebook som heter Sennenfolket i Blekinge.Har man lust att hitta på något,så lägger man upp en länk där.Nu vad det Lena på Clangulas kennel i Jämjö,som bjöd in till träff vid Färskesjön i Lördags. Så roligt vad det, att det v...

Av Maria - 24 augusti 2012 11:08

Blev så glad igår kväll när jag kollade min mail,och hade fått en hälsning från Ammie med familj.Ammie vad den vildaste av valparna,och fick namnet Maya Piraya här hemma  . Något som hon fortfarande verkar leva upp till.Tog mig friheten och kopiera e...

Ovido - Quiz & Flashcards