Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 24 juli 2009

Av Maria - 24 juli 2009 09:00

Nyss hemkommen från ett tidigt besök hos min vetrinär.Lovis vad den som hade tid idag,men de andra 2 fick följa med för att kolla upp deras vikter riktigt.Fick en liten knäpp på näsan angående Lovis vikt,hon hade gått upp ett par kilo sedan sist,så vi får minska på fodermängden och öka på hennes motion.

Jag var så "duktig" förr,cyklade till jobbet och joggade ett par kvällar i veckan,men det har det varit lite si och så med ett tag.Ja joggingrundorna har inte blivit av detta året i alla fall,men nu kan det vara dags att damma av joggingskorna och ta med Lovis ut på några rundor.

De övriga 2 slank igenom Karins granskande fingrar utan några kommentarer.

Ganska komiskt faktiskt,Mattis och Tyzon väger exakt lika mycket 44,6 kg och när Lovis äntrade vågen stannade den på 42,6 kg.ungefär 2 kg mer sedan sist.

I går kom ett utställningstält som jag hade beställt.Fyllde år för ett tag sedan och fick då lite pengar,brukar vara så att de bara går åt till hushållet,men denna gången öronmärktes dom för att vara något som jag vill ha.Så ett tält blev det och en serie hundböcker.

Alla ni som satt upp ett tält för första gången,vet hur "roligt" det är ,så jag tänkte att jag skulle spara det nöjet till maken när han kommer hem ,kan väl vara trevligt att inleda en helg med ?

Tänkte att tältet skulle invigas nu till helgen när vi ska på en utställning i Älmhult,det va faktiskt ganska många hundar som vad anmälda 208 st.Och enligt väderleksgubbarna så kan det komma en och annan skur ,då kan det vara skönt att ha tak över huvudet

Ja, sedan kommer i alla fall min dag att förgyllas med hundtvagning,alla 3 ska få sig en regäl genomgång av pälsar, klor och lite trimmning.Man vill väl vara fin när man ska visas upp,ja inte bara då jag vill att mina hundar ska vara rena och välskötta.

Är lite dålig på att använda min kamera,när den inköptes fotograferades det i stort sett varje dag,men det kanske vad nyhetes behag.Ska se om man kan få till lite bilder på mina nybadade älsklingar lite senare under dagen.

Nähä dags att sätta fart!! En trevlig helg kan man väl passa på att önska er alla vänner och bekanta.!!!

Ovido - Quiz & Flashcards