Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 22 juli 2009

Av Maria - 22 juli 2009 08:41

Vaknade tidigt i morse av ett himla pratande och skrattande.Vi har fått nya grannar tvärs över gatan,och det stod en flyttbuss som höll på att lassa ut sitt innehåll.Får ta och köpa en liten blomma och kila in och önska dom välkommna.

Igår kväll vad jag nere hos Carina på Eklövens Kennel och gosade lite med hennes små valpar.Dom hade växt dom små liven ,och dom är så fina .Vältecknade och kraftiga små valpar ,trots att de vad så många som 11 stycken.Alla mår bara bra och är livliga och nyfikna som små valpar i den åldern ska vara.Är det någon som är intresserad så finns det fortfarande 1 tik och 1 hane  kvar att tinga,dom är 5 veckor på Söndag.Telenr: till Eklövens 0456-14319

Idag får vi förmodligen besök av Tyzons kull bror Dizel,med matte Jennie.Tror vi ska passa på att hjälpas åt att frisera våra hundar lite,vi ska på en liten inoff på Söndag i Älmhult.Och om 14 dagar är det dags för utställningen i Ronneby,dit har vi nära,ca 5 km skönt ingen lång resa där inte.

Annars flyter livet på i maklig takt här,inga större saker sker här i nuläget,och det kan vara ganska skönt. Har varit lite tråkigt väder nu ett par dagar ,så jag har passat på att röja lite inne och besökt lite för mig ,nya trevliga hemsidor. Har lämnat lite tassavtryck här och där ,och lagt till ett par nya länkar här på min blogg.

Tittar ut, just nu skiner solen från en klarblå himel,vi får väl se hur länge det kommer att hålla i sig.

Ha en fortsatt trevlig dag,på återseende

Ovido - Quiz & Flashcards