Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Maria - 5 juli 2009 21:05

Så vad det Söndag kväll och regnet bara öser ner.Ja inte som igår inte,från kl 18 till kl 24 fullständigt öste det ner.En granne hade mätt upp 55 mm på 6 timmar,och det åskade oavbrutet.Stackars alla människor som var på Diggiloo premiären,det har inte regnat på evigheter och solen har lyst varje dag ,och kvällarna har varit ljummna och fantastiska.Men inte i går inte.Det regnade så att en del människor hade vatten upp till anklarna och varken paraply eller regnställ stod emot regnet.

Nu ikväll tog maken och jag en skogsrunda i regnet med vovvarna,och se på tusan jag hittade kantareller på ett av mina ställen.Ganska många faktiskt men inte så stora, som femkronor ungefär.Låter dom stå ett tag och hoppas att ingen annan hittar dom så att de får växa till sig lite.

I morgon är lille Tyzon 8 månader gammal,han vägde 43 kg nu ikväll.En liten bastant kille ,skulle mäta honom också men hittade ingen tumstock.Varför ligger aldrig mina saker där jag lagt dom?Det går bra att låna saker ,men jag vill att man lägger tillbaka dom där man tog dom.Idag skulle jag kolla på en mobiltelefon som legat på mitt lilla kontor i evigheter,men tror ni att den låg kvar,Nä!!! Hittade den efter en lång stunds letande liggans i byrån i en Eriksson låda ,och vad tusan gjorde den där tro Ja,ja så kan det va.

Avslutar dagen inlägg med lite bilder på Tyzon tagna idag när det faktiskt var en stunds uppehåll,inga kanonbilder men i alla fall.

Ovido - Quiz & Flashcards