Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Maria - 9 juli 2009 09:11

Nyss hemkommen från en skogspromenad. Hundarna väckte mig tidigt idag.Mats ger dom mat innan han går till jobbet och släpper ut dom en stund,sedan brukar dom komma upp till mig och sova en timme eller två,men inte idag inte.Dom tyckte att 6,45 var en lagom tid att stiga upp på, men där har hundarna och jag delade meningar.Men dom var så envisa ,tänkte att de kanske var nödiga så jag masade mig upp,men inte vad dom nödiga, dom ville bara inte sova längre.Idag är det behaglig temperatur för promenader,vi har 16 grader just nu och molnigt,blir nog regn framöver.

Igår var jag nere hos Carina och hälsade på.Passade på att gosa lite med Sallys valpar,och hjälpte till vid matning och valpfotografering.Att fota valpar förstår jag nu, gör man inte på ett ögonblick inte,dom var som små elvispar.Men några foton blev det till slut.

Har varit och badat med hundarna,och det var så roligt att se Mattis,äntligen vågade han sig på att simma.Han var i vattnet från vi kom tills vi skulle köra han verkligen njöt.Lille Tyzon han simmar och simmar han,och stackars Lovis den fegisen ,hon har gjort framsteg nu går hon i till magen och står och gnäller och gnyr att de andra två ska komma upp till henne.Hon kanske simmar med så småningom.Mysigt att kunna bada tillsammans med hundarna.


Känner för att baka lite idag,vi får se vad jag hittar på.Plockade lite blåbär i går så en eller annan blåbärspaj blir det i alla fall.Och dom där kantarellerna jag hittade härom dagen var jag och plockade.Mums Smörstekta med bara lite salt och peppar uppätna direkt från stekpannan.


Ska passa på att fixa till hundarna lite idag också hade jag tänkt.Alla 3 ska ställas först i Älmhult den 26 Juli på en inoff sedan i Ronneby den 9 Augusti ,Tingsryd den 29 Augusti på en inoff ,och sedan blir det nog Sofiero, vi får se hur allt artar sig.

Ha en bra dag ni alla !!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards