Lite om livet på Ellebäckens !

Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

En lite gråmulen dag!

Av Maria - 11 mars 2010 08:50

En lite gråmulen morgon idag är det allt,men vi får hoppas att det klarnar upp.När jag kör Marcus till skolan på morgonen åker Flisan med för att vänja sig åka bil.Är det någon av de andra hundarna med säger hon inte ett ljud.Men när hon är själv i bilen ylar hon som den värsta lilla varg  .Idag tog vi en extra sväng,och se idag gick det ganska så bra,hon kom till ro efter en liten stund.I morgon ska vi till vetrinären för en vikt och vaccination av Flisan.

Hanna ringde igår ångående Mattis.Det vad en kraftig Borelia infektion som nu behandlas med Cortison och en 20 dagars antibiotikakur.Vi håller alla tummar vi har, att Mattis snart ska vara frisk och kry igen  .Denna vetrinären nämde inte Horners Syndrom,så vi får hoppas att det "bara" vad en Borelia.Mattis har alltid här hos mig haft Scalibors fästinghalsband,men där ser man att inte det heller hjälper.Det vad faktiskt inte så länge sedan maken hittade en blodfylld fästing på golvet här hemma.Dom förbaskade blodsugarna verkar överleva det mesta,även snö och kyla.

Annars tuffar allt bara på här hos oss,och skönt är väl det.Tycker det har varit så mycket tråkigheter nu ett tag ,så nu är det väl dags att det börjar ljusna lite .Har flera hundvänner som har hundar som inte mår så värst bra just nu,så jag skickar STORA  krya på er kramar till er alla.  

Har även en vännina som har det lite jobbigt just nu,och till dig vill jag säga.Du vet var jag finns ,om det är något jag kan göra .  

Och jag är i alla fall optimist vad det gäller vårens ankomst,den kommer, den kommer .Den tar bara en väldans lång tid på sig år.Ha det bra ni alla bloggläsare och vänner på återhörande!  

 
 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

11 mars 2010 11:10

Ja idag är det inget roligt väder precis hade hoppas att solen ville titta fram men som det verka så kommer den lysa med sin frånvaro.

Håller tummen för Mattis att han ska bli frisk nu då.
Sänder en styrke kjam till hans matte och husse.

Som jag har sagt så många gånger det är inte roligt när någon blir sjuk som man håller av. Det ända man kan göra är att kämpa för dem eller den.

Ha nu en bra dag kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

11 mars 2010 14:54

Hej!
Idag har vi sol och 7grader varmt :) :) Det är våran tur nu. Har varit ute och njutit. Här flytter det på annars. Så du har fått en varg :) Ha de gott. Vi hörs. Kram Lena o gänget

http://www.bernwiks.se

 
gerty

gerty

11 mars 2010 17:55

Hoppas att Mattis kryar på sig, viste du inte att vi har varg i Lilla Edet, yl på er

http://bloggplatsen, se

 
Marianne

Marianne

11 mars 2010 19:18

Våra hundar ylar vid vissa tillfällen och jag tycker det är charmigt att urhunden i dem visar sig ibland.
Jag hoppas att Mattis behandling gör att han ska krya på sig. Fästingar är ett otyg och det finns nog ingen som har någon som helst nytta av dem.
Ha det gott. Kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ruth

Ruth

11 mars 2010 21:04

Så trist för Mattis om det nu är Borelia, det kan vara envist att få bukt med. Hörde på radion för några dagar sedan att det skall bli ovanligt mycket fästingar i sommar. Krya nu på dig Mattis !
Fortfarande +1* här trotts att klockan är 21.04, det blir en mild natt.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Lotta

Lotta

12 mars 2010 07:55

Usch, vad dessa otäcka fästingar ställer till med! Hoppas han snart är som vanligt igen... håller tummarna för det!
Flisan är såå söt

http://bernergossar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 oktober 2013 19:45

Varit och ultraludat Ambra idag,inga valpar,tredje gången hon går tom,och vi har använt olika hanar. Så idag kändes det som att den sista lilla gnistan slocknade. Vi har haft sådan otur med tikar vi köpt in,nu är ju i och för sig Ambra efter Tyzon vå...

Av Maria - 27 februari 2013 20:16

Blev upplyst att en valpspekulant att min hemsida uppdaterades senast 2011, och bloggen i höstas.Riktigt dåligt är det,men hemsidan om ska jag vara ärlig och säga, har jag glömt bort hur man uppdaterar.En ny hemsida kommer att komma igång så småningo...

Av Maria - 1 oktober 2012 09:27

Hösten är nog min årstid,med alla dessa färger i naturen. Ja... eller kanske vintern,några minusgrader och och vit fin snö.Eller våren,när allt vaknar till liv igen,och det är sådär ljusgrönt ute. Eller kanske sommaren,med dessa ljumna,ljusa kvällar....

Av Maria - 3 september 2012 09:01

Vi har en lite grupp på Facebook som heter Sennenfolket i Blekinge.Har man lust att hitta på något,så lägger man upp en länk där.Nu vad det Lena på Clangulas kennel i Jämjö,som bjöd in till träff vid Färskesjön i Lördags. Så roligt vad det, att det v...

Av Maria - 24 augusti 2012 11:08

Blev så glad igår kväll när jag kollade min mail,och hade fått en hälsning från Ammie med familj.Ammie vad den vildaste av valparna,och fick namnet Maya Piraya här hemma  . Något som hon fortfarande verkar leva upp till.Tog mig friheten och kopiera e...

Ovido - Quiz & Flashcards