Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Maria - 16 februari 2010 08:01

Idag fyller min stora son 24 år.Ett stort GRATTIS till dig min älskade son. 
Tim i somras !


Allt går bara bra med lilla Flisan,hon är en ljuvlig lite go valp .De stora hundarna är så försiktiga med henne.Man kan sitta i timtal och bara studera flocken och se hur de beter sig mot varandra.Sedan kommer den lilla busan och kryper upp i ens knä och somnar.Man sitter där på golvet som ett fån alldeles stilla,kramp överallt ,men man vill inte väcka henne.Fåningt va????

Tyzon han är för härlig den store nallen.Flisan flyger på honom och han låtsas trilla,och sedan bara ligger han där på rygg, medans Flisan sliter och biter i öron,päls och mungipor.Hon får hålla på tills hon tröttnar,och hon biter så han blöder i mungiporna.

Lovis är väl inte så värst intresserad hon.Men hon delar mer än gärna sitt ben med Flisan .Dom gnager i varsin ände.Kommer någon av de andra och vill gnaga med, morrar hon,men inte åt lilla Flisan inte.

Boss han har hittat sin "överman"/kvinna.Dom leker och leker de där två,och även han är så försiktig så.

Alla våra hundar när dom kommit hit har dom hittat "sin"plats under köksbordet.Så även med lilla Flisan,precis bredvid bordsbenet ligger hon för att ta igen sig lite.Där ser man allt som händer, men även får man vara ifred och ta sig en liten "lur"

  
Flisan på sin plats under köksbordet.


 
Tyzon tar igen sig efter en dust med Flisan!


Ha en bra dag alla goa vänner,så ses och hörs vi !!!

Ovido - Quiz & Flashcards