Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Maria - 2 februari 2010 09:38

Enligt SMHI, skulle ett nytt snöoväder svepa in över Blekinge med början i eftermiddag,med hårda vindar och 1-2 dm snö.Men redan i morse vid 7-tiden, började det att snöa här hos oss.Så även idag, blev det en tidig skogsrunda med hundarna.Väl hemma igen plockade jag fram kameran och tog lite bilder .

Igår hade vi ett härligt väder här på eftermiddagen.Lite snöade det, med det vad flera plusgrader.Vi vad ute i trädgården och busade och försäkte göra snölyktor att pryda tomten med,och även en snögubbe.Jag rullade snöbollar till lyktan ,och hudarna bet sönder dom.Gav upp,och försökte istället få till en snögubbe.Klot rullades ,och hundarna förstörde dom.Men till sist tröttnade dom ,och en skranglig snögubbe föddes.Lovis åt upp näsan, som bestod av en stor morot,så ett par kvistar fick pryda snögubben.Tyzon han gillade inte denna trädgårdsprydnad alls.Han blev utskälld "gubbastackaren" ,och utsmyckad med ett par urineringar.Han har fått ta emot många törnar våran snögubbe,men han stod faktiskt kvar i morse,dock en aningen sned.

Lite bilder tagna för en stund sedan, får avsluta dagens inlägg.

Ja,ja... jakttornet står fortfarande kvar i trädgården.Enligt maken är det för mycket snö för att transportera ut det till sin rätta plats.


                        

Ovido - Quiz & Flashcards