Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Maria - 6 maj 2009 16:01

Idag är lille Eklövens Hurry Up Harley "Tyzon" 6 månader gammal.En liten robust kille som väger 33,7 kg.Lovade lite bilder på honom ,men det har regnat hela dagen.Får se om det kanske blir uppehåll lite senare eller får vi ta det i morgon.

Nu när det regnat så har jag passat på att gödsla gräsmattan.Varje år när jag trott att det ska regna och jag lagt på gödsel nog tusan har solen kommit fram.Med det resultatet att gödningen inte smält utan bränt sönder gräset i stället.Men faktiskt inte idag så nu ska det väl växa utav bara den får vi hoppas.

Skulle ha en slappedag idag hade jag tänkt,men jag svårt att bara gå omkring och inte göra något så här har det städats i garderober och skåp idag.Riktigt roligt ,en massa saker hittar man som man bara inte visste man hade och en del saker kan man undra varför man sparat.

Blev en hel del saker som åkte ner till tippen på en gång ,för det är lika bra att kasta när man håller på annars blir det sparat igen.Och det va tusan vad plats det blev med en gång på vissa ställen,man får nog ta sig en liten shoppingrunda och fylla på igen.Nej skämt och sidor ,det är skönt med utrensningar ibland,och är man bara själv och inte har en massa andra som tycker att det är bra att ha så är det en hel del som åker.

Har uppdaterat min hemsida lite idag ,men fortfarande kan jag inte lägga in nya bilder,men det kommer skam den som ger sig.

På Lördag ska Lovis och jag till Ronneby brukshundklubb för att göra en Mentalbeskrivning på Lovis.Ska bli roligt, har aldrig varit varit med om det innan och jag vet ens inte hur det går till men kul ska det bli.Så vi får väl se hur det går om damen i fråga är en rastypisk Berner eller inte.En Berner ska inte ha jakt i sig vad jag har förstått ,men det har denna damen vill jag lova,ibland kan man tro att hon är en jakthund eller så för får hon syn på något vilt så ger hon sig iväg.Och där kan jag stå med en fläskstek om jag nu skulle ha en sån i fickan det spelar ingen roll hon bara sticker.Men hon kommer strax tillbaka så ångerfull för hon vet nog så väl att man inte sticker iväg.

Nu kom mannen i huset hem och jag ska börja laga middag ,har fått önskemål att vi ska äta lite senare på våren och sommaren och inte mig emot,bara jag får mat.Ha en bra kväll


Här kommer lite bilder på Tyzon tagna nu ikväll


Ovido - Quiz & Flashcards