Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Maria - 1 maj 2009 17:57

En klok människa sa,ibland behöver man en lång paus,och ibland räcker det att sova på saken.En lång paus blev det inte men ett par nätter med  ömsom bra och ömsom katastrofal sömnoch nu får det vara En olustig känsla sitter kvar och nöter på, men den får vara hoppas att den ger sig småningom. Livet är för kort för att gräva ner sig, och jag får väl bara inse att,jag är som jag är när jag inte blev som jag borde,och jag är inte långsynt.

Denna dagen började på ett väldigt bra sätt.Kollade på SKK sida och såg till min stora glädje  att Mattis röntgenresultat kommit in.JIPPIE även Mattis röntgenresultat va utan anmärkning dvs Hd A Ed Ua.Nu är 2 av mina hundar röntgade och båda fria.Det dröjer ett tag för lilleman Tyzon för han är bara 6 månader den 6 Maj.

Va på en valpträff idag och träffade Lovis och Tyzons mammor och en del av deras syskon.Tog bara Lovis och Tyzon med mig och det va lite synd för det va många av Mattis syskon där.

När vi kom hem vad vi helt slut både hundarna och jag så jag tog mig en sen siesta.

Vill önska alla mina vänner en trevlig Valborg i efterskott och en fortsatt trevlig 1:a Maj vi har ju ett kanonväder som ska hålla i sig ett par dagar till.

Ovido - Quiz & Flashcards