Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Maria - 12 juli 2010 11:56

På vintern går man och längtar efter sommar,sol och värme och nu har vi då fått det med besked.Här nere har varit runt 35 grader varmt i helgen, och idag är det "bara"32 grader. Värme i all ära ,men då vill i alla fall jag kunna bada och doppa huvudet.

Vi har haft en stor pool uppsatt i många år,men i år sålde vi den.För det är bara jag som badar i den nu för tiden,och med 4 hundar känns det lite osäkert om någon av dom får för sig att hoppa i och sedan inte kan ta sig upp.

Har en liten hundpool dekorerad med fiskar på utsidan.Där har jag legat och rullat mig som den värsta valross ,tillsammans med Flisan och Lexi.Grannarna tror väl som vanligt att jag inte är riktigt klok?.Men dom har nog börjat att vänja sig vid våra tokiga ,något udda aktiviteter.

Lovis hon går ner i källaren och lägger sig på det kalla klinkersgolvet hon.Och nu har även Flisan vågat sig ner i källaren,så de båda tillbringar dagarna i svalkan där nere.

Tyzon han ligger på plattorna framför ytterdörren,där det är tvärdrag i och med att altandörren står öppen.

I går kikade vi in på marknaden en liten stund.Du milde vilken hetta det vad.Luften stod helt stilla inne i staden mellan alla marknadsstånden. Bommade igen huset och satte på lutfkonditoneringen till hundarna,så dom hade det svalt och skönt.De vad som att komma in i ett kylskåp när vi kom hem och öppnade ytterdörren .

I natt satt vi ute hundarna och jag, och tittade på skådespelet som utspelade sig på himlen. Det blixtrade och åskade i ett,men tyvärr vad det ett par mil ifrån oss.En liten snabb regnskur fick vi,men det vad inte många millimeter som kom.

En liten snabbpresentation och ett foto på vår nya lilla valp.

  

Hon är efter El Samson av Triomar och Ciaras Wilma Av Triomar.

Hon kommer som sagt vad till oss på Torsdag,så lite mera  bilder kommer senare.

Några kanske tycker att jag skaffar valpar lite tätt.Men jag är inte själv här hemma om att sköta och fostra hundarna.Och massor av plats har vi,både ute och inne med möjligheter att dela av om det skulle behövas vid löp tex.Jobbar som jag nämt innan bara en natt i veckan,så tiden finns.Och det är väl som sagt vad, upp till oss här hemma när vi vill ha en valp igen?Har sagt att jag vill ha tre tikar och det har jag snart.

Just nu önskar jag mig ett regält regnväder som lättar upp denna tryckande hetta vi har.

Ha det gott ni alla



Ovido - Quiz & Flashcards