Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Maria - 8 juli 2010 10:52

  skiner, och vi har riktig sommar här nere i Blekinge.Det är inte många minuter vi tillbringar inomhus,vara sig människor eller djur.Det ska väl vara för att äta ,och sova då   Dom som känner mig vet att jag har "svårt att sitta still",dvs jag har alltid många saker på gång.Men denna värmen som är nu, gör att man orkar bara vara i farten tidiga morgnar,samt långt in på nätterna tycker jag.

Nu i helgen har vi markand här nere ,Tosia Bonnadan.En stor marknad med massor av stånd och karuseller.Jag brukar ta mig en sväng ner på Söndagen,då det är lungt och kika runt lite och köpa lite karameller(obligatoriskt, älskar hårda marknadskarameller).

Nästa Lördag ska jag och Tyzon på en liten inoff utställning på Öland.Tyzon är ju inte ställd någon gång i år,pga att han har haft Borelia och långt ifrån varit i form.Men nu är han Fit fot Fight igen,och det är Sonny Ström som dömer.Han dömde ju i Jönköping på Söndagen,så det ska bli spännande och se vad han tycker om Tyzon.

Nästa Torsdag den 15 juli ,ska jag ta mig en tur med flyg, och hämta hem en liten tikvalp,Noomi heter hon.Mer info och bilder på skönheten kommer.

Nu i helgen är det även utställningen i Tvååker.Hade tänkt att åka och titta,men det har kommit lite saker i mellan så det blir inget med det.

Jag önskar er alla som ska ställa ,ett STORT LYCKA TILL .

Lite tråkigheter har det hänt också.Lovis mamma Sweety, har gått bort i sviterna efter en livmoderinflammation ,våra tankar finns hos Pernilla och Henrik  .

Jag har varit dålig på att besöka era hemsidor och bloggar nu i värmen.Men jag kommer att kika in till er alla ,när tiden finns ,och läsa vad ni har hittat på.

Jag önskar alla en riktigt trevlig sommar  


Ovido - Quiz & Flashcards