Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Maria - 23 mars 2009 12:10

Så har denna helgen passerat förbi.Vi skulle ju ner till lilla Anthony i fredags men det blev inte så utan vi va där igår Söndag istället.Jisses vad han hade växt,en liten solstråle som bara ville busa och stå upp och hoppa.

Vi va även nere i Andreas vår bortgågna son hus och hämtade lite saker.Det va nog sista gången vi va där för nu ska huset ut till försäljning och det va så ledsamt och jobbigt att gå omkring där och minnas vad man gjort där tidigare.Livet är orättvist varför skulle inte Andreas få leva vidare och få se sin lilla son växa upp??? Ja kan man undra nog om det.

Annars har vi varit ute i stort sett hela helgen,vi har haft kalasväder med ca 10 grader varmt.I Lördags kväll åkte grillen och fram det smakade ljuvligt.Mannen i huset har även han fått de berömda tummarna ur .....När vi byggde garaget förra året fick vi riva halva planket som skyddar uteplatsen mot insyn och blåst,och se på tusan det byggde han upp så nu har jag en härlig plats som det är lä i.Idag har jag varit på utbildning avseende våra löner och ledigheter som nu för tiden ska redovisas via datorn,och inte på dom gamla papperslönelistorna.Bra får jag väl säga när det väl funkar och alla har kommit in i det nya systemet.

Sonen i huset har blivit fototokig sen jag köpte nya kameran.Han har tagit många fina bilder både på hundarna, sina reptiler och även naturbilder.

Lovade honom att visa ett par och jag valde en på Lovis och en huvudbild på Tyson dom får avsluta dagens inlägg.Ha det bra i det fina vädret

Ovido - Quiz & Flashcards