Lite om livet på Ellebäckens !

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Nu är vardagen ikapp.....

Av Maria - 19 augusti 2009 07:41

Japp..så har man börjat jobba igen efter en lång tids frånvaro.Men med ett sådant fantastiskt mottagande av både personal och vårdtagare kan man inte göra annat än att tycka det vad mycket roligt.Jobbade halva natten inatt,så här kom man hem vid 2-tiden inatt och dom som inte vaknade av mina hundars skall,måste vara döva.Vilket liv...bra bra tycker väl jag att dom markerar om det kommer någon mitt i natten.Men mina stackars grannar har säkert inte samma åsikt.Bra ett par timmars sömn blev det då sonen börjar skolan idag om jag ville se till att han kom upp och gav sig iväg idag.

I Söndags var jag och Tyzon och hejde på hans bror Dizel som ställdes ut på en liten inofficiell valputställning i Karlshamn,och bra gick det.HP, BIR, BIG 1 och slutligen BIS 2!!!! Ett stort GRATTIS till Jennie och Diezel,även lillhusse John som ställde Dizel i barn med hund och dom va så duktiga.En liten "skrytbild kommer nedan.

Ett blomsterbud stod utanför grinden häromdagen,såg helt förskräckt ut och klämde fram Maria Johansson???Ja svarade jag ,tänkte vad tusan nu,inte har jag någon dag som ska gratuleras med blommor.Men det var från Carina och Boris nere på Eklövens.Säger ett stort tack till er,inte ska man behöva skicka blommor för att visa uppskattning.Sina vänner månar man om ,men jag blev SÅ glad och tackar igen.Bild på den fina buketten kommer nedan.

Visar lite gamla bilder som jag har liggans och ett par som jag "lånat" från Pernilla och Jennie,hoppas ni inte tar illa upp.De är från den internationella utställningen i Ronneby och de är Pernilla och mina 2 hundar Lovis och Mattis och hennes egen goa Sweety.Gruppbilden är ifrån stora ringen där vi tävlade då Eklövens vann uppfödarklassen med Hp,men i stora ringen gjorde vi ingen succe.Men vad gjorde det? vi var i alla fall  inne i den ringen och visade upp oss  ett par minuter.Tyzon och Lovis var med i Uppfödarklassen.

En trevlig dag ni alla .

 
 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

19 augusti 2009 08:27

Vad skönt att det gick bra att börja jobba igen:) Tusen tack för hjälpen härom dagen det var snällt. Men han kunde gå hihihi.
Kul att det gick bra för Tysons bror.
Ja det är ju alltid trevligt med en blomma.

Ha det gott, kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ali

19 augusti 2009 12:49

Kan man vinna något utan konkrans?
Roligt att det gick bra för brodern.
Alias ali

 
Maria

Maria

19 augusti 2009 13:06

Svar till Ali!!!!

Nej du har så rätt i det.Men man behöver inte få Hp,om du menar vinsten i uppfödarklassen.Ha det så bra,och kram kram på dig Alias ali.

Av Maria

http://ellebacken.webs.com

 
Marianne

Marianne

19 augusti 2009 16:00

Jag hoppas du ska trivas med att jobba igen.
Ja, skolan har börjat igen, en del längtar dit och somliga vill bara dra täcket över huvudet då klockan ringer.
Roligt att det gick bra för Tyzons bror.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Jennie

Jennie

19 augusti 2009 18:03

Hej hej, skönt att det gick bra att komma tillbaka till jobbet. Tror nog att du är ganska trött när kvällen kommer, hi hi. Hoppas att allt är bra med er alla!

Kram kram

http://www.hooked-on-a-feeling.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

20 augusti 2009 09:19

Tack för mailen och dina rader i min blogg, alltid roligt med nya bekantskaper. Har tittat på alla dina fina foton och det kan inte förnäkas, du har riktigt fina hundar som går bra på utställning. Fick också en fin blomma av Eklövens, nya klockor slår ut varje dag, har fortfarande flera knoppar. Dom är så goda dessa Eklövare när dom överraskar på detta settet, man tappar hakan och fäller en tår. Lägger till dig på mina länkar vid nästa uppdatering om det är ok.
Kram till dig

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Pernilla, Akira och Sweety

Pernilla, Akira och Sweety

21 augusti 2009 02:12

Hallojs!
Roligt att du gillade bilderna i min blogg ;) det e carina som e fotografen till dom ;) jag hade ju lite fullt upp med att visa hund. Jätte gulligt av Carina o Boris o skicka blommor, men du har hjälpt dom, och det e självklart att dom vill visa att dom uppskattar det! Njut av de sista sommardagarna nu, för snart kommer kylan och hösten på riktigt!!
Kramar i massor från oss alla!

http://www.akiraqueen.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 oktober 2013 19:45

Varit och ultraludat Ambra idag,inga valpar,tredje gången hon går tom,och vi har använt olika hanar. Så idag kändes det som att den sista lilla gnistan slocknade. Vi har haft sådan otur med tikar vi köpt in,nu är ju i och för sig Ambra efter Tyzon vå...

Av Maria - 27 februari 2013 20:16

Blev upplyst att en valpspekulant att min hemsida uppdaterades senast 2011, och bloggen i höstas.Riktigt dåligt är det,men hemsidan om ska jag vara ärlig och säga, har jag glömt bort hur man uppdaterar.En ny hemsida kommer att komma igång så småningo...

Av Maria - 1 oktober 2012 09:27

Hösten är nog min årstid,med alla dessa färger i naturen. Ja... eller kanske vintern,några minusgrader och och vit fin snö.Eller våren,när allt vaknar till liv igen,och det är sådär ljusgrönt ute. Eller kanske sommaren,med dessa ljumna,ljusa kvällar....

Av Maria - 3 september 2012 09:01

Vi har en lite grupp på Facebook som heter Sennenfolket i Blekinge.Har man lust att hitta på något,så lägger man upp en länk där.Nu vad det Lena på Clangulas kennel i Jämjö,som bjöd in till träff vid Färskesjön i Lördags. Så roligt vad det, att det v...

Av Maria - 24 augusti 2012 11:08

Blev så glad igår kväll när jag kollade min mail,och hade fått en hälsning från Ammie med familj.Ammie vad den vildaste av valparna,och fick namnet Maya Piraya här hemma  . Något som hon fortfarande verkar leva upp till.Tog mig friheten och kopiera e...

Ovido - Quiz & Flashcards