Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 10 september 2010

Av Maria - 10 september 2010 10:01

Vi har haft ett underbart höstväder,med sol och 15-20 grader varmt i flera veckor nu.Men idag regnar det ett stilla,skönt höstregn. Kan behövas för att svampen ska ta fart och växa sig lite stora,och för trattkantarellerna att sätta fart.

Jag har åkt på en envis,förkylning.Ena dagen något så där,men nästa dag risig,frusen och halsont igen.Nu verkar det som det har nått sin kulmen,för idag är jag riktigt risig med lite feber och en sprängande huvudvärk.

De stora hundarna och jag har varit en snabbrunda i skogen,och de små trollen har fått sin motion och lekstund.När man som jag har 3 valpar i åldrarna 4,7,9 månader så får man banne mig veta att man lever.Men det är bara roligt ,och någon Tv behöver man inte ha ,man kan sitta i evigheter och titta när dom busar runt de små trollen.

Lovisen är nu på gång att löpa tror jag?Tyzon har varit helt tokig igår och idag.Som tur är,så är en Lovis en smart dam som går ner i källaren och lägger sig när hon tröttnar på Tyzons eviga uppvaktande.Tyzon går inte ner i källaren så där får hon vara ifred.

Som vanligt har vi lite otur med de planer och saker vi har på gång,men jag är ganska så van.Jag är så att säga inte född med en silversked i munnen, utan van att få kämpa för det jag anser är rätt och riktigt och det som jag vill ha.

Vad och hälsade på Smilla och valparna en snabbis i Måndags,då valparna vad 19 dagar gamla.Dom är sååå fina,välteckande och riktigt mörka i sina tanfärger. Tror inte att det är någon av valparna som är tingade,så är det någon som är intresserad,så finns det 2 tikvalpar och en hane.

Jag önskar er alla en riktigt trevlig och gemytlig helg, och avsluter med lite bilder på Smilla & Tyzons valpar.


                  



Ovido - Quiz & Flashcards