Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Maria - 26 augusti 2010 22:19

Vad uppe och inspekterade vår drömkåk nu i kväll,Tyzon & Lovis vad med. Det är ganska så mycket mark till ca 18 hektar,Den mesta delen av marken är betesmark,men en liten del är skog.Ladugården ,maskinhallen arranderas idag av en bonde som har sina kor och kalvar där. En underbar känsla att bara gå omkring och veta att detta är faktiskt vårt !Vi hade kartan med för att se var tomtgränserna låg,sa man vet vilket som är vårt.Härliga ängar med gamla stenmurar i kuperad terräng,en ladugård som idag är inredd för kossor,men det finns möjligheter till att enkelt bygga om till ett flertal boxar/spiltor.Vi får se vad det blir,vi har massor av ideer.Kameran vad med och lite bilder blev det allt,men det började så smått skymma när vi kom tillbaka till gården.Men håll tillgodo i alla fall.

Och ni ska veta att vi är sååå glada,detta är livskvalitet för oss.

                          

Av Maria - 26 augusti 2010 11:35

Kan knappt tro att det är sant,men vi har köpt vårt drömställe.

De 2 andra budgivarna har lagt sig.

JIPPIE JIPPIE JIPPIE

Av Maria - 26 augusti 2010 09:40

Ett kort inlägg idag.Smilla har nu en blogg där man kan följa Smilla & Tyzons valpar.Massor av helt underbara bilder, titta och njut.Länk tillagt bland länkarna här på bloggen.

Återkommer med ett lite längre inlägg eventuellt lite senare idag.Mycket är på gång nu ska ni veta.Så håll era tummar go vänner att det går vår väg.

Ha en bra dag ni alla,på återhörande!

Ovido - Quiz & Flashcards