Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Maria - 16 juni 2010 22:24

Idag har vi äntligen haft lite sol och värme här hos oss.I går regnade det och haglade i stort sett hela dagen.Tittade just på nyheterna och vädret.Ska tydligen bli fint väder i morgon också,men sedan tyvärr sämre med regnskurar till helgen.Typiskt ,när det är utställningsdags för många av er.Men meterologerna har jhaft fel förr,och det är väl bara att hoppas att dom har fel denna gången.

Igår vad Smilla här igen för att kolla om hon fortfarande vad villig till att paras,och se det vad hon.En låååång hängning blev det igår,så nu är hon parad 3 ggr,så nu får vi bara hålla tummarna att hon blir dräktig.Och i så fall kommer det bernerbebisar i mitten av August,spännande!

Har äntligen fått tag i en Segerbadensele till Tyzon.Har sökt med ljus och lykta,och annonserat på Blocket och nu fick jag napp.Så nu ska bara kära maken tillverka skaklar till mig och en liten vagn.

Flisan haltar ju på sitt vänsta framben.Har varit hos vetrinären igen för en röntgen av hennes bog,ben och tass.och det visar inget.Även ett Boreliaprov är gjort som inte det heller visade några konstigheter,så då är det "bara" växtvärk.Vill undersöka det ordentlig så man är på den säkra sidan.Hon har fått hålla sig i stillhet ,så gott det går.Men i kväll åkte vi upp med alla hundarna för ett kvällsdopp,och då fick hon följa med.Och jisses så glad hon blev,hon är totalt tokig i att simma och bada.

Lite bilder från kvällen,blev väl mest bilder på Flisan,men en och annan på Lovis och Lexi blev det allt.Tyzon han "fastnade" inte på bild alls i dag han,jo men de vad så suddiga och dåliga så dom visar vi inte.

Ha en fortsatt bra vecka ni all,.och passa på att njuta av de ljusa kvällarna vi har,för snart vänder det igen .Närmare bestämt den 21 Juni, tvi hemska tanke.


                          

Ovido - Quiz & Flashcards