Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Maria - 29 juni 2010 13:03

Vi har nu sommar här nere i Blekinge  .Ett helt underbart väder,med ljumma härliga kvällar.

Midsommar firade vi här hos oss med föräldrar,barn och deras respektive.Det är länge sedan vi hade en sådan fin midsommar med sol och värme hela midsommarhelgen.Även vårt stora barnbarn Emilia har varit här hos oss i helgen.

Maken min har semester nu i två veckor,så han har haft tur med vädret hit tills i alla fall.

Hundarna ligger mest i skuggan hela dagarna,det är väl bara lilla Lexi som håller låda då och då.Igår kväll lånade Tim och Emma, Lovis och Tyzon ,och vad ute i Brunnsskogen och promenerade samt badade i Trollsjön.

Jag tog de små odågorna och körde upp till Hundbadplatsen uppe i Karlsnäs,så även de små fick bada lite.Flisan är helt tokig i vatten,hon njuter verkligen av att bada, och hon simmar långa sträckor. I och med att hon inte är helt ok i sitt ben,så är det bra att hon simmar lite .

Tyzons "flickvän" Smilla ska göra ett ultraljud om ca 2 veckor,så spännande ska ni veta. Hoppas att jag har möjlighet att få följa med .

Vi har lite nya planer här på Ellebäckens,mer om det om ett par veckor då det är "spikat" och klart så att säga.

Lovis mamma Sweety ,ligger på Blå Stjärnan där hon har opererat sin livmoder.Hon mår väl inte så bra.Så våra tankar finns just nu hos Pernilla och Henrik,samt Sweety förståss.Vi alla här håller allt som går att hålla att "Sweetan" snart ska vara frisk och kry igen.

Två bilder på mor och dotter från förra sommaren, då Pernilla och Sweety vad och hälsade på får avsluta dagens inlägg.


    


Ovido - Quiz & Flashcards