Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Maria - 30 juni 2009 10:12

Ett par ljuvliga sommardagar har nu passerat ,dock har det varit hårda vindar.Här solas det och badas för fullt.Igår var vi och köpte en pool till hundarna,men tror ni att de badar i den ?Nej,men dom dricker i den så den får väl fungera som en av största vattenskålar genom tiderna He,he.

Idag är det lite disigt och småmulet,det kunde eventuellt bli några småskurar,men det behövs faktiskt.Gräset har börjar skifta färg till brunt ,bränt på dom soligaste ställen.Ni som har semester och är soldyrkare förbannar mig väl,men det behövs lite regn då och då.

På Torsdag fyller Anthony vårt lilla barnbarn 1 år,och vi ska ha kalas för honom här.Dom bor i en liten 2 rums lägenhet så där finns inte så mycket plats att ha kalas i,så jag erbjöd mig att hålla det här.

Nu har alla de uppfödarvännerna nedkommit med sina valpkullar,ja inte uppfödarna utan deras hundar He he,roligt.Allt gick bra för alla 3 och det finns nu ett nytt gäng Berner som sett dagens ljus.

Ska bli roligt att följa de små livens framfart i den stora världen.

Idag tänker jag inte göra många knop,men det säger jag varje dag.Jag är en sådan människa som har svårt att bara sitta still och inte göra ett skvatt.Säger jag att jag ska slappa en stund i solen ,så är det alltid några rabatter som behöver ansas eller något annat plock i trädgården.Men det är bara roligt ,förutom hundarna är ju trädgården ett av mina stora intresse,och i växthuset väger det som bara tusan.Väntar med spänning på att få skörda de första gurkorna,ett par tomater har redan slunkit ner,Mums.

Nähä lite kaffe till.Ha en bra dag ni alla goa vänner så hörs vi så småningom igen.

Ovido - Quiz & Flashcards