Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 27 juni 2009

Av Maria - 27 juni 2009 22:20

Ja så vad det Lördagkväll och jag landade framför datorn efter ett par intensiva dagar vårt barnbarn Emilia kom i Onsdags och har varit här tills idag.Hon avlöstes av vårt andra barnbarn Anthony som kom i eftermiddags och åkte nu vid 21-tiden.Som tur är har solen lyst och värmt upp vår lilla pool till ofantliga 21 grader ,så till och med en annan har badat.Här har badats i stort sett hela dagarna,och vår lilla grannflicka som är lika gammal som Emilia dvs 7 år har varit här och badat hon också.En liten shopping och hamburgertur till Karlskrona har det också hunnits med.Och man kan inte säga annat än att man är helt slut ,men roligt har vi haft.Mannen kom hem i Onsdags och talade om att han tar semester denna veckan och nästa ,skönt att han varit hemma.Lollo, Marcus flickvän från Kristianstad är också här ett par dagar ,så här är och har varit fullt hus.Har just varit ute och vattnat i trädgården,du milde så torrt det har blåst näst intill storm nu ett par dagar så det har torkat ut regält.Men det växer så det knakar .

Hundarna ligger mest i skuggan hela dagarna ,och framåt kvällen är det full fart.Var ute i skogen nu framåt kvällen en långrunda,och hittade mogna blåbär ,inga mängder som var mogna än, men några vad det allt.

Har duschslangen framme så att dom får sig en svalkande dusch då och då,inget dom uppskattar ,men nog tusan måste det va skönt att svalka sig lite.

Tyzon är rolig han,en riktig liten mammagris.När jag går ut med de stora sitter han vid grinden och ylar som en varg tills jag kommer hem igen.Går någon annan ut med de stora struntar han i det bara jag är hemma så är allt bra.

Har även varit och badat med hundarna på den berömda hundbadplatsen på kvällarna, så dom har svalkat sig  ,simmat och härjat runt lite.

Ja här lunkar det bara på som vanligt inget sensationellt har alltså inträffat.Kollar ett par vänners bloggar med jämna mellanrum för att kolla om deras valpar har anlänt,men inget skrivet ännu i alla fall.

Nähä en svalkande dusch och sedan en liten stund franför tvn sen blir det sängen för min del.Ha en fortsatt trevlig kväll go vänner

Ovido - Quiz & Flashcards