Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Maria - 20 januari 2011 09:10

Ja...det vad då ett bra tag sedan vi uppdaterade bloggen,och för att inte tala om min hemsida.Har bett om lite hjälp med hemsidan ,då jag behöver ett par "knappar" till,så uppdateringar kommer även där så småningom. Här har varit massor att göra ,samt ett internet som lever ett "eget liv", dvs kopplar upp sig när det själv har lust. Så när man väl har haft tid och internet har behagat att fungera ,har man fått sköta de nödvändiga göromålen som man behöver en dator till,bankärenden ,bokföring och nu i dessa tider även bokslut på företaget.

Allt är bara bra med hundarna,2 löptikar just nu Lovis och lilla Lexi.Lovis märker man knappt att hon löper ,hon sköter det alldeles utmärkt själv.Men Lexi och droppar och dräller lite överallt hon,så jag vad och köpte ett löpskydd till henne ,då hon mer än gärna ligger i soffor och sängar.

Min hundbil har äntligen blivit lagad,efter en del missöden med den.

Här på gården har det varit lite elände ,bla med varmvattnet som frös när det vad som kallast,stopp i avlopp mm.Men det fungerar nu ,och till våren får vi se över vattenledningar och avlopp,det är ju inte precis tid för det nu med all snö.Har haft plusgrader ett par dagar som har tagit regält på snötäcket,så man tom ser lite gräs här och var.Men på de flesta ställen ligger snön fortfarande kvar i ett alltför tjockt täcke. Idag skiner solen från en klarblå himmel och det är kallt med ett par minusgrader.

Stora sonen har nu flyttat in i vårt gamla hus,och han har gjort en del renorveringar alla redan.Jag gillar ju den lite gamla stilen ,men ungdomarna vill ju ha det på ett annat sätt.Så köket ,samt vårt sovrum har fått sig en regäl ansiktslyftning,och det blev så fint.

Själv har jag inte mått så värst bra,men det är på bättringsvägen även där får vi hoppas.

Lite bilder på mina älsklingar avslutar denna blogg.Inte dagsfärska,dom är ca en vecka. Ha det gott ni alla vänner och bekantar,så ska det väl inte vara så långt mellan inläggen framöver.


              


Ovido - Quiz & Flashcards