Lite om livet på Ellebäckens !

Alla inlägg under januari 2012

Av Maria - 25 januari 2012 18:22

Äntligen har vi fått lite snö här nere i södern.Några minusgrader har vi ,så den har fått ligga kvar till min och hundarnas stora förtjusning. Så ljust och härligt det blir när det är lite vitt på marken ,och för att inte tala om så skönt att slippa all lera och grus.

Igår skrev båda mina söner upp för sin jägarexamen,och båda klarade sig. GRATTIS !!! Nu är den svåra ,jobbiga teorin över,nu åtetstår det bara vapen och skjutövningar,något som jag är övertygad om att båda klarar galant. 

Maken min kom hem idag och berättade att vi har varg här nere hos oss,bara 5 mil härifrån.Ett vargpar har synts till,och länstyrelsen har varit ute och bekräftat det. Även lodjur har vi snart in på knutarna,så fåren får vara instängda ett tag framöver,dom har kunnat gå in och ut som dom velat i ladugården .På Fredag blir fåren klippta,av en Australiensare,ska bli spännade att se. (Sparar ullen från Värmlandsfåren samt Åsenfåren till dig Inger).

Många bilder blev det idag från förmiddagslunken,de mesta på Abbe. Scrolla på ni som orkar !!!


                                                 



Av Maria - 17 januari 2012 12:31

Här är det fullt upp med allt och allting.Visar massor av bilder på de fyrfota invånarna,tagna av Jane vid två olika tillfällen. Må gott ni alla !!!!                                                        

Ovido - Quiz & Flashcards